Kangastukku kaikille ompelevan
teollisuuden tarvikkeille -
kankaat, nahat,
nauhat ja vetoketjut

Lataa tuoteluettelo

Millaisia ompelevan teollisuuden tarvikkeita sitten etsitkään, meiltä ne löydät – ja jos etsimääsi tuotetta ei löydy katalogistamme, tilaamme sen luotettavilta ja laadukkailta toimittajatehtailtamme. Lähetät vain meille kyselyn, niin me selvitämme saatavuuden puolestasi.

Toimitusaikamme ovat myös erittäin lyhyet, sillä kaikki kuvaston tuotteet löytyvät heti varastoltamme ja toimittajatehtailtakin tilatut tuotteet saapuvat jopa alle viikon toimitusajalla.

Suomen johtava kangastukku

Kangastukku Tarvike Friman Oy on monipuolinen ompelevan teollisuuden kangastukku. Omaamme pitkät perinteet jo neljän sukupolven kokemuksella – ensin toimimme kankaiden ja keinonahkojen valmistajana, sitten laukkujen, lompakoiden ja vöiden valmistajana. Nykyisin keskitymme puhtaasti ompelevan teollisuuden materiaalien ja tarvikkeiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin. Vahvuuksiimme lukeutuvat niin hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset tuotteet, laadukas palvelu kuin myös nopeat toimitukset.

Uskomme myös vakaasti vihreisiin arvoihin ja otamme kestävän kehityksen edellytykset päivittäisessä toiminnassamme huomioon – kierrätämme kaikki pakkausmateriaalit ja hukkapalat sekä pienemmämme sähkönkulutustamme jatkuvasti. Valikoimastamme löytyy myös paljon kierrätysmateriaaleista valmistettuja tarvikkeita, kuten esimerkiksi juomapulloista tehtyjä kankaita sekä orgaanisesta materiaalista valmistettuja nauhoja.