Kankaiden tukkumyynti -
asiantuntevaa palvelua
vuosikymmenten kokemuksella

Kangastukku Tarvike Friman Oy on jo neljännessä sukupolvessa ompelevaan teollisuuteen keskittynyt perheyritys – meiltä onnistuvat vuosikymmenten kerryttämällä ammattitaidolla niin maahantuonti, kuin myös ompelevan teollisuuden tarvikkeiden ja kankaiden tukkumyynti.

Tarvikkeiden ja kankaiden tukkumyynti palvelevalla asenteella

Kattavasta valikoimastamme teet helposti niin suuret kuin myös pienet tilaukset, kuten esimerkiksi mallisarjat. Myös näytekappaleet metalli- ja muoviosista onnistuvat.

Lisäksi mittaamme kankaita ja keinonahkoja juuri asiakkaan tarvitseman määrän ja myymme melkein kaikkia metalli- ja muoviosia kappaleittain. Lähetämme tarvittaessa myös näytepaloja ja värikarttoja kankaista, nauhoista, keinonahoista sekä vetoketjuista.

Tutustu valikoimaan

Suuri varasto takaa nopean ja joustavan palvelun

Suuri 1500 m² varastomme Nokialla, yhdessä asiakaskeskeisen palvelun kanssa, mahdollistavat nopean toimituksen ja yksilöllisen palvelun. Näin ollen pystymme toimittamaan tilatut tarvikkeet parhaimmillaan jo samana päivänä tilauksen tekemisestä, vaikka kyseessä olisikin isompi tilausmäärä.

Valikoiman laajuudesta huolimatta olemme kuitenkin pieni ja joustava toimija, joka panostaa laadun lisäksi nopeaan ja toimivaan asiakaspalveluun.

Rahtisopimukset olemme solmineet Matkahuollon, Transpointin, DPD ja Itellan kanssa. Sopimusten avulla voimme myös mahdollistaa edulliset sopimusrahdit, jotka laskutamme samassa laskussa tilattujen tarvikkeiden kanssa. Pienemmät näytelähetykset toimitamme jopa täysin veloituksetta.

Toimittajatehtaat mahdollistavat entistä laajemman valikoiman

Laaja valikoimamme kattaa lähes kaiken tarvitsemasi, mutta joskus voi sattua niin, ettei ihan jokaista tarviketta löydykään kuvastostamme. Ei kuitenkaan hätää, sillä tällöin tarvitsemasi tarvikkeet löytyvät toimittajatehtailtamme. Toimituskaan ei vie kauaa, sillä useimmiten selviämme alle viikon toimitusajalla.

Ota yhteyttä